Miksi PL Varaosat?

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia palveluita parvekelaseihin niin yksityishenkilöille, yrityksille , taloyhtiöille ja isännöitsijöille. Haluamme, että avullamme saavutetaan sopiva ratkaisu juuri teidän tarpeisiinne parvekelasien varaosiin liittyen. 

Suomessa on noin miljoona parvekelasitusta, mutta niiden huoltovaatimuksia ei juuri ollenkaan. Tämä voi johtaa ikäviin tilanteisiin ja turvallisuusriskeihin. Aiemmin parvekelasien huoltamisessa on ollut ongelmana osien saatavuus. Nyt ongelmaan on tullut ratkaisu, ja PL-Varaosilta löytyy Pohjoismaiden suurin parvekelasien varaosien verkkokauppa. 

Tavoitteenamme on tuoda asiakkaillemme sopivan ratkaisun lisäksi säästöjä parvekelasien huoltokustannuksiin. Monet parvekelasien osat ovat vielä käyttökelpoisia, kun huoltotarve ilmenee. Uusien varaosien avulla vanha parvekelasi saa jopa 20 vuotta lisäaikaa huollon kautta, sekä voi olla jopa kolme kertaa halvempi vaihtoehto kuin kokonaan uuden lasituksen asentaminen. Samalla säästyy materiaaleja ja luontoa. 

Osamme valmistamme laadukkaista materiaaleista pitkälle viedyn 3D-tekniikan avulla. Varaosat ovat mittatarkkoja ja kehitystyön tuloksena palvelevat tarkoitustaan koko ajan paremmin. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä sekä kuuntelemme mielellämme asiakkaiden toiveita. Takaamme kestävät osat, jotka saavat parvekelasituksen toimimaan. Mikäli olet kiinnostunut palveluistamme, olethan yhteydessä! 

 

Miksi parvekelasituksia pitää huoltaa? 

 

  1. Parvekelasitusten osat (erityisesti muoviosat ja tiivisteet) kuluvat käytössä ja sään vaikutuksen alla. Parvekelasituksen toimivuus ja käyttöturvallisuus laskee ajan kuluessa. 
  2. Parvekelasitusten huoltaminen maksaa vähemmän kuin kokonaan uusien parvekelasien teettäminen.  
  3. Parvekelasien huoltaminen on teko kestävän kehityksen puolesta: säästät rakennusmateriaaleissa sekä luonto kiittää! 

Yhteistyö

PL Varaosat Oy haluaa tarjota molempia osapuolia palvelevaa yhteistyötä ja laadukkaita asiakaskokemuksia. Teemme yhteistyötä parvekelaseja korjaavien yritysten kanssa sekä  tuomme verkkokauppaamme mielellämme uusia varaosia tarjolle. Yhteistyökumppaneillemme tarjoamme omia osiamme esimerkiksi kivijalkakauppoihin myytäväksi, helpottamaan korjausprojekteja sekä  räätälöimme yhteistyöetuja. Yhteistyön voimalla saamme enemmän aikaan, yhdessä!

Mikäli olet kiinnostunut yrityksesi tai organisaatiosi kanssa yhteistyöstä, olethan meihin yhteydessä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen avulla!

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.
Yhteensä:
    Kassalle
    Lisätty ostoskoriin