Yhteydenottolomake

Arvoisa asiakas / Yritys / Organisaatio

Mikäli sinulla herää toiminnastamme kysyttävää, haluat tarjousta suuremmalle tilaukselle, haluat kysyä osien mallintamisesta tai laittaa muuten vain viestiä, voit tehdä sen tässä!  Meidät saat kiinni yhteydenottolomakkeen kautta, laittamalla meille sähköpostia tai soittamalla yhteystietojen mukaisiin numeroihin. Odotamme jo kovasti yhteydenottoasi!

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.

Yritys

PL Varaosat on  suomalainen parvekelasien varaosien vähittäis- ja tukkukauppaa käyvä yhtiö. Olemme vuonna 2020 perustettu yritys, joka on perehtynyt parvekelasien varaosien valmistamiseen ja mallintamiseen. Kauttamme saatte varaosat yleisimpiin suomalaisiin parvekelasimerkkeihin. Valmistamme osat vanhempiin ja markkinoilta poistuneisiin lasitusmerkkeihin 3D-tekniikkaa hyödyntäen. 

 

Yrityksen perustamisen taustalla on selkeä tarve parvekelasien varaosille sekä parvekelasien huoltokustannuksissa säästämiselle. PL varaosat vastaa tähän tarpeeseen tuomalla nämä varaosat kaikkien saataville. Valikoimastamme löydät Suomen kattavimman parvekelasien varaosien valikoiman, josta löytyy tällä hetkellä jo yli 400 tuotetta. Uusia varaosia teemme asiakkaiden tarpeiden mukaan. 

 

Tarjoamme varaosien lisäksi huoltopalveluita yhteistyökumppaniemme kautta. Kaikilta yhteistyökumppaneiltamme odotamme laadukasta ja asiantuntevaa työjälkeä. 

 

Yrityksen arvot 

Rehellisyys 

Laatu 

Yhteistyö 

Arvot näkyvät Yrityksemme jokapäiväisessä sisäisessä sekä ulkoisessa toiminnassa. Pyrimme arvojemme kautta onnistuneisiin asiakas- ja yhteistyökokemuksiin sekä haluamme tarjota vain laadukkaita tuotteita asiakkaillemme. Tärkeimpänä arvonamme meitä ohjaa kuitenkin rehellisyys niin yrityksen sisällä, kumppaneidemme välillä kuin myös asiakkaisiin liittyen. 

 

 

 

Yhteystiedot

PL Varaosat Oy

Kerava

Santaniitynkatu 4 E

Olemme tavoitettavissa arkisin puhelimitse klo 09.00 - 16.00 

Sähköposti

info@plvaraosat.fi

 

Jöran

0404145183

joran.wargh@plvaraosat.fi

Joona

+358503672261

joona.nykanen@plvaraosat.fi

 

Y-Tunnus

3126790-4

 

Verkkolaskuosoite: 

FI2415443000168067

Operaattoritunnus: 

NDEAFIHH

Yhteistyökumppanimme

 

Yhteensä:
    Kassalle
    Lisätty ostoskoriin